Eksjö International Tattoo 2018

Sista bokningsdag 2 juli 2018 

Följ med oss på en musikalisk folkfest! Eksjö Tattoo genomförs på Eksjö Torg med en inramning av den gamla trästaden från 1500-talet i norr och den efter branden 1856 återuppbyggda delen i söder. Eksjö Tattoo är för "hela familjen". Förutom de givna militär-musikaliska inslagen bjuds det på många andra färgsprakande inslag. Följ med oss och njut av Tattoo-yra av stora mått. Hela Eksjö är festklädd och rustad inför årets stora stadsfest.

Vi säger hjärtligt välkomna ombord!

Pris från:
1 175:-
Dagar:1
I RESANS PRIS INGÅR FÖLJANDE
Bussresa i modern turistbuss t/r
Middag inkl. sallad, bröd, varmrätt,
måltidsdryck, kaffe & kaka.
Biljett Eksjö Tattoo

TILLÄGG OCH RABATTER
Avbeställningsskydd 100:-/pers.

OBS! Avbeställningsskydd gäller endast för transport - ej evenemangsbiljetten

AVRESA SKER ENLIGT FÖLJANDE
12:30 Kalmar/Rasta
13:00 Nybro/ Resecentrum
13:30 Emmaboda/ Resecenrtrum
13:45 Eriksmåla/ Marknadsplatsen
13:55 Lessebo/Hlp läkarstationen
14:05 Hovmantorp/ Sigro
14:25 Växjö/ Hlp Tégnerkyrkogården
15:45 Vetlanda/ Järnvägsstationen
16:15 Ankomst Eksjö
22:30 Avresa från Eksjö
Boka resa

Dagsprogram

DAG 1 Efter avslutad lastning går färden mot Eksjö och dagens stora attraktion Eksjö Tattoo. Vi beräknar att vara på plats  kl 16:15 för att äta en gemensam middag på trevliga Vaxblekargården som ligger i Eksjö gamla trästad. Efter måltiden finns det gott om tid att upptäcka staden på egen hand och njuta av alla kringarrangemang,  som man speciellt anordnar i samband med Eksjö International Tattoo.

Vi skall sitta på våra platser i god tid till kl. 20.00 då vår föreställning startar. Den beräknas vara slut kl. 22.15.  Samling för resa åter mot hemtrakter sker så snart som möjligt efter förställningens slut, efter en som vi hoppas trevlig och speciell dag på Småländska höglandet och Eksjö.

Vi ser med glädje framemot 2020 då vi åter får möjlighet att styra vår buss mot Eksjö och 2020 års upplaga av Eksjö Tattoo.

 

Detta är Eksjö International Tattoo

Internationella toner med militära förtecken. Så kan Eksjö International Tattoo beskrivas rent musikaliskt. Men upplevelsen är större än så. En pampig, färgstark och spektakulär show i hjärtat av trästaden Eksjö som besöks av närmre ett 10 000-tal människor från stora delar av Sverige.

Eksjös första tattoo genomfördes i augusti 1989. Det är ett av Sveriges tre etablerade tattooer samt det äldsta igångvarande.

 

Bra att veta

Dacke Buss äger rätten att ställa in resan om inte ett minsta antal på 35 resenärer har uppnåtts. Vid resor som inkluderar en övernattning eller fler meddelar vi senast 25 dagar före planerad avresa, för kortare resor gäller 14 dagar.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/8Kalmar via VäxjöEksjö International Tattoo 2018 Mer än 81 175:-Boka
Powered by Travelize