Sök bland våra resor
Tidigaste avresedatum
-
Reslängd
till dagar
Prisklass
»
Land/Resmål
Garanterad avgång
Bussresa till Kortsemester i Rügen/Bergen med buss 2013 | Dacke Buss AB

Kortsemester i Rügen/Bergen med buss 2013


Tipsa en vän om denna resan!
Här kan du tipsa en vän om detta resmål. Fyll i ditt namn och din väns e-postadress och klicka på skicka så skickas information om resan direkt till mottagaren.
Mitt namn:
Mottagarens e-postadress:

Unna dig en "kortsemester" till Tyskland och ön Rügen, som erbjuder en mångfald som man troligtvis inte finner någon annanstans vid Östersjön. Vi möts av olika landskapstyper med de karaktäristiska vita strandklipporna, vackra alléer och trivsamma små samhällen. Inkvartering sker på trevliga Parkhotell Rügen i Bergen, som ligger mitt på ön. Givetvis blir det även tid för shopping innan vi vänder åter mot Sverige. Överresan till Tyskland sker med Scandlines mellan Trelleborg/Sassnitz. Goda möjligheter till shopping och måltid ombord. Väkomna!!!

Dag 1 Efter avslutad lastning går färden mot Trelleborg. Under resan sker rast vid lämpligt motell/värdshus.
12.00 beräknar vi vara framme i Trelleborg.Incheckning och ombordstigning på färjan.
12.45 Avresa med Scandlines från Trelleborg till Sassnitz. Möjligheter till måltid och shopping ombord.
Kl. 16.45 Ankomst till Sassnitz. Samling vid bussen för transport till vårt hotell i Bergen - Parhotell Rügen. Efter incheckning är dagen fri för egna aktiviteter. Kanske en promenad eller ett avkopplande bastubad på hotellet.

Dag 2 Vi intar en god frukostbuffé på morgonen. Sedan sker utcheckning från hotellet och lastning av bussen. Under förmiddagen sker transport till köpcentrum i Bergen, för några timmars shopping.
11.15 samling och avresa mot Sassnitz för återresa med Scandlines mot Trelleborg.
12.45 avresa från Sassnitz. Ombord möjligheter till måltid samt shopping.
Kl. 16.45 ankomst till Trelleborg. Efter sedvanliga tullformaliteter sker sedan återresa mot hemtrakterna, efter en som vi hoppas trevlig resa till Tyskland och ön Rügen. Under färden sker rast vid motell/värdshus.
Information

Denna resa är redan genomförd och har inget aktuellt avresedatum.
Copyright ?2009 - 2015 Dacke buss AB | Prästgårdsgränd 4 ?SE-382 33 Nybro | Tel: 0481-138 00 ?Fax: 0471-505 95 | E-Post: info@dackebuss.se
Zenta en Webbyrå i Växjö